Over ons

Wie ben ik?


Ik ben Arne Bertheloot en heb al vele jaren een passie voor houtbewerking. Mijn focus ligt voornamelijk op massieve houtbewerking, waarbij ik meubels creëer voor zowel binnen- als buitengebruik.


Van jongs af aan koesterde ik de wens om dingen te creëren. Het begon met eenvoudige LEGO-blokjes, maar al snel vond ik mijn roeping in het werken met hout. Hout is een robuust materiaal dat zich uitstekend laat bewerken en het stelt me in staat om met grote precisie te werken.


In het begin beschikte ik niet over veel materiaal, maar ik besefte al snel dat kwalitatief gereedschap essentieel is voor vakmanschap. Dankzij de steun van vrienden en familie heb ik mijn eigen werkplaats kunnen opzetten, waar ik mij volledig kan uitleven. Hier vind ik de ruimte en middelen om mijn houtbewerkingsambities te verwezenlijken.

SERVICES

Massief hout


Bij Barnwood werken we met hoogwaardig massief hout om duurzame en tijdloze meubels te creëren. Of je nu houdt van de warmte van eik, de elegantie van walnoot of de eenvoudige uitstraling van grenen, wij hebben de expertise om het beste uit elke houtsoort te halen. Onze meubels van massief hout zijn gemaakt om generaties lang mee te gaan.

Maatwerk en kwaliteit


Onze services staan garant voor maatwerk en kwaliteit. We streven ernaar om aan al jouw specifieke wensen te voldoen en leveren alleen meubels en decoratie van de hoogste kwaliteit. Met aandacht voor detail en vakmanschap zorgen we ervoor dat elk stuk dat onze werkplaats verlaat, voldoet aan de hoogste normen en jouw verwachtingen overtreft.

Epoxy


Ontdek de magie van epoxy. We maken prachtige epoxy tafels die een unieke uitstraling geven aan elke ruimte. Met een breed scala aan kleuren en ontwerpmogelijkheden kunnen we de perfecte sfeer en stijl te creëren. Laat je verrassen door de glans en diepte van epoxy in onze opvallende meubelstukken.

Interieurdecoratie


Barnwood biedt meer dan alleen meubels. We zijn er eveneens om u te ondersteunen met ons interieuradvies. Laat ons u begeleiden bij het kiezen van de juiste houtsoorten om zo harmonie en elegantie in uw interieur brengen. Samen creëren we een interieur dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een plek vol comfort en warmte biedt.